71103_Verander_BH_1
Onderhoud
cleaning
Schoonmaakbedrijf?
website-receptie
Receptie
Catering para empresas
Catering

We zitten in een oud pand dat vele jaren is verwaarloosd omdat het door niemand werd gebruikt. Maar dat is nu veranderd. Maar dat betekent ook dat we achterstallig onderhoud hebben, dat de elektra niet veilig is, dat er af en toe iets gerepareerd moet worden en vaker iets verbeterd.   Vind je dit leuk om te doen en kun je het ook zo goed dat je ook anderen daarin wilt begeleiden, dan zijn we op zoek naar je. Bij voorkeur voor een vaste dag per week.

Twee keer hebben we nu een korte opleiding basis schoon-maken verzorgd. Dit alles vanuit de idee dat het mogelijk een kans is om een buurtschoonmaak-bedrijf te beginnen. Niet als hoofddoel maar als een manier om iets bij te verdienen maar ook om door schoon te maken betaald te worden met de kans om opleidingen te doen. Het is nog maar een idee, maar misschien wel mogelijk.

Elke dag komen bezoekers bij het Blauwe Huis. Vaak komen zo voor Vluchtelingenwerk, soms brengen ze gereedschap voor Gered Gereedschap of komen voor Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs, maar evenzo vaak zijn het buurtbewoners met vragen of ideeën. Heb je zin om een dag per week de balie te bemensen, bezoekers welkom te heten en te zorgen voor koffie of thee.

Elke dag hebben we samen een lunch. Samen met de mensen die bezig zijn op de werkplaatsen, bij de receptie of op de administratie. Maar hoe maak van je gezamenlijke lunch ook een moment waarop we met elkaar in gesprek gaan, ervaringen uitwisselen en nieuwe woorden leren. Wil jij dit met ons gaan doen?

71103_Verander_BH
Leerbedrijf

Receptie, catering, voorraad-beheer, gasten welkom heten en vergaderzalen inrichten het hoort er allemaal bij. Samen is dat het werk van de facilitair medewerker en als Veranders zijn we een erkend leerbedrijf voor deze opleiding op MBO2- niveau en voor de opleiding facilitair leidinggevende op MBO4 –niveau. En we gaan verder met het uitbreiden van ons leerbedrijf waarbij we denken aan management-assistent maar ook aan meer sociaal-juridische en administratieve opleidingen.

administratie
Administratie

We kunnen niet zonder. En het is heel hard nodig. Zonder goede administratie gaat een organisatie ten onder. En onder administratie valt weer heel veel. Het is voorraadbeheer en de boekhouding, het is klantcontacten, afspraken maken en meewerken bij voorlichting en informatie. Kortom het is leuk. Heb je een dag in de week over of wil je het combineren met een opleiding? Neem contact op.

Contact ons

We zijn nu niet bereikbaar maar stuur ons een mailtje en wij nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search