Het begint zo langzaamaan best druk te worden in het pand. Zo’n 25 medewerkers van Vluchtelingenwerk houden er kantoor en ontvangen veel bezoekers in de 6 spreekkamers. Dat vraagt om een goede baliefunctie. Dan hebben we de fietsreparatiewerkplaats, het textiel atelier en sinds kort is het leercentrum van start gegaan, een ruimte met daarin een tiental computers die gebruikt worden voor de cursussen digitale vaardigheden, VCA en HACCP, maar die op afspraak ook beschikbaar is voor zelfstudie.

Een andere functie van het pand is dat het ook een vergadercentrum is voor de buurt, en met name voor initiatieven die op de een of andere manier verbonden zijn met statushouders, armoedebestrijding, leren en werken. Onder meer de buurtkantine is hiervoor als vergaderruimte beschikbaar. Maar het is tevens ook de plek waar medewerkers binnen het pand gezamenlijk kunnen lunchen.

Het blauwe huis is een relatief oud pand en dat vraagt nog het e.e.a. aan technisch ondersteunend beheer terwijl de diverse gebruikersgroepen samen om een goed gastheer/vrouwschap vragen. We geven dit vorm door vrijwilligers, maar het is ook een ervaringsplaats voor statushouders en kan een leerwerkplek zijn voor mensen die een opleiding facilitaire dienstverlening doen. Want Veranders is een erkend leerwerkbedrijf.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons en vraag naar Pierre of stuur een mail naar info@veranders.nl

Most Recent Projects
Contact ons

We zijn nu niet bereikbaar maar stuur ons een mailtje en wij nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search