De weggeefwinkel is een winkel zonder prijskaartjes, maar met spullen van waarde. We hebben vooral die spullen die nodig zijn als je voor het eerst een woning/kamer gaat inrichten. Die keuze is logisch omdat we ons ook richten op de (vooral jonge) statushouders die in onze wijk gaan wonen. Dan zijn keukenspullen nodig, tafels en stoelen, kasten, witgoed en een bed en alles wat je maar nodig hebt als je weinig ruimte hebt, zoals gereedschappen en keukenapparatuur.   Maar er zijn ook andere buurtgenoten die soms even een steuntje nodig hebben en ook die kunnen vanuit de weggeefwinkel worden ondersteund.

Heb je spullen die nog van waarde zijn, maar die je zelf niet meer nodig hebt, breng ze dan naar het Blauwe Huis, Zeeburgerdijk 265. Ook als ze beschadigd zijn, maar nog te repareren willen we ze graag hebben. Wij zijn er vaak maar in ieder geval op de maandag, dinsdag en donderdag telkens van 1100 tot 1500 uur. Heb je liever dat we ze komen ophalen, stuur dan even een mail naar info@veranders.nl en we nemen contact op. Voor onze actuele openingstijden kijk op www.buurtbalie.nl

We zoeken nog medewerkers/vrijwilligers voor

  • Voor het opknappen en verbeteren van de binnengebrachte spullen
  • Voor het helpen van mensen met het vinden van wat ze zoeken
  • Voor het actueel houden van de inventarisatie van wat we in huis hebben
  • Voor het ophalen van spullen bij mensen

Geïnteresseerd neem dan contact met ons en vraag naar Atusa

 

O ja, we werken nauw samen met de weggeefwinkel op het sumatraplatsoen. De ruimte in het Blauwe Huis is veel groter, dus de opslag van grote spullen gebeurt bij ons.

Contact ons

We zijn nu niet bereikbaar maar stuur ons een mailtje en wij nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search