Voedselveiligheid in de keuken

DIT LEER JE

Werken met voedsel vraagt om zorgvuldigheid. Zowel bij vervoeren, bereiden, als bewaren van etenswaren. Je moet weten hoe met voedsel om te gaan en je moet ook anderen in de keuken dit kunnen vertellen.

DIT KUN JE ER MEE

Met het HACCP-certificaat kun je werken in de keuken. Dat geeft klanten het vertrouwen dat hun gezondheid bij jou in goede handen is.

Veiligheid in de bouw

DIT LEER JE

Je leert over veilig werken en over de regels die daarbij horen. Over gevaarlijke stoffen, hoe die te herkennen en hoe je te beschermen.
En over wat te doen bij ongevallen en noodsituaties.

DIT KUN JE ERMEE

Het VCA-certificaat is voor werkgevers het bewijs dat je begrijpt hoe je veilig moet werken, veilig voor jezelf en veilig voor anderen.

Sociale Hygiëne

DIT LEER JE

Stel, je werkt in de horeca en een klant heeft te veel gedronken of houdt zich niet aan de regels. Wat doe je op dat moment?  Wat zijn de regels?  Dit en andere dingen leer je bij de Sociale Hygiëne-cursus.

DIT KUN JE ERMEE

Als ondernemer, manager of leidinggevende in de horeca moet je het diploma Sociale Hygiëne hebben. Het is dus je toegangsbewijs tot een baan of een eigen zaak.

Cursus Presenteren

DIT LEER JE

Met behulp van toneel, zang en dans leer je hoe je je kan presenteren in Nederland.
Je krijgt meer zelfvertrouwen waardoor je makkelijker kunt laten zien wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

DIT KUN JE ERMEE

Het leggen van nieuwe contacten wordt makkelijker. Dat helpt ook bij het vinden van werk als je gaat solliciteren.

Digitale Vaardigheden

DIT LEER JE

We internetten, chatten en zitten op sociale media. Maar blijft het daarbij? En hoe zit het met de andere kant van digitale vaardigheden? Digitale veiligheid, mediawijsheid en office-vaardigheden. Deze cursus wil je vaardigheden op al deze terreinen verbeteren.

DIT KUN JE ERMEE

Je leert veilig werken met computer en smartphone. Je kennis wordt vergroot van hardware en software en van office-vaardigheden. De arbeidsmarkt vraagt steeds meer vaker om ervaring hierin.

Contact ons

We zijn nu niet bereikbaar maar stuur ons een mailtje en wij nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search